
اولین گام در طراحی سایت
قبل از انجام طراحی سایت باید حتما دامنه و هاست خریداری شود. دامنه سایت که در واقع نام سایت یا همان آدرس اینترنتی سایت است و به کاربر کمک میکند که وارد سایت شود. همانطور که هر کدام از ما اثر انگشت منحصر بفرد خود را داریم پس هر وب سایت هم باید دامنه خاص خودش را داشته باشد به عنوان مثال www.nematiacademy.com یک دامنه ثبت شده مخصوص برای سایت nematiacademy است. هاست هم فضایی است که اطلاعات سایت در داخل آن قرار میگیرد این اطلاعات میتواند شامل تصاویر، فایلها،کدها و … باشد.
معرفی برخی از رایجترین دامنهها

- com: مخفف Commerical که بیشتر در حوزههای خرید و فروش محصول و خدمات استفاده میشود.
- Net: مخفف Network به معنی شبکه بوده و درخصوص شرکت و سایتهای طالاع رسانی و اینترنتی استفاده میشود.
- Org: مخفف organization به معنی سازمان است و بیشتر برای مراکز آموزشی استفاده میشود.
- biz: مخفف Business بوده و در سایتهای مربوط به تجارت الکترونیکی استفاده میگردد.
- Edu: مخفف education بوده و مربوط سایتهای مرتبط با موضوعات تحصیلی و آموزشی است.
- Gov: مخفف Goverment یعنی دولت بوده لذا در دامنههایی که وابستگی به دولت دارند و جزء مراکز دولتی هستند میتوان استفاده نمود.
- ir: پسوند دامنهها مربوط به کشور ایران Iran است.
دامنه مناسب باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
یک دامنه مناسب باید دارای ویژگیهایی به شکل زیر باشد:
- دامنه بهتر است پیچیده نبوده به طوری که خیلی راحت در ذهن با چندبار شنیدن بماند.
- بهتر است دامنه دقیقا مرتبط با موضوع کسب و کارتان باشد.
- نام دامنه مشابه نام تجاری یا مراکز اصلی معروف نباشد.
- دامنه باید ساده و کمتر از 12 کاراکتر باشد.
- از کاراکترهای غیرمجاز استفاده نشود.
قوانین مهم در ثبت دامنه کدامند؟
- باتوجه به محل زندگی و کارتان بهتر است قوانین مربوط به آن مکان هم رعایت شود. لذا حتما هنگام ثبت دامنه به قوانین کشور ایران و قوانین بین الملل باید تا حدودی مسلط باشید.
- نکته بعدی اینکه چنانچه قصد داشتید دامنه خود را انتقال دهید و یا اینکه مدت زمان اعتبار دامنهتان رو به اتمام بود ترجیحا از یک ماه قبل حتما اقدامات لازم درخصوص تمدید دامنه و انتقال دامنه را انجام دهید.
- به هنگام ثبت دامنه حتما از مراکزی استفاده کنید که گذر واژه، مجوز جا به جایی و تغییرات را در اختیارتان قرار دهد.
- از آدرسهای مجهول در مشخصات دامنه استفاده نکنید.

فاکتورهای مهم در انتخاب بهترین سرویس هاستینگ چیست؟
همانطور که میدانید انواع هاست ویندوز از زبانهای برنامه نویسی ASP، NET و پایگاه داده MySQL استفاده میکنند، هاست لینوکس که امنیت بالایی و معمولا از زبانهای برنامه نویسی PHPو پایگاه داده MySQL پشتیبانی میکند و سرور آن سیستم عامل رایگان لینوکس دارد و همچنین هاست وردپرس که یک هاست لینوکس با قدرت و تنظیمات مشخص جهت میزبانی وبسایتهای وردپرسی شما است میباشد.
در انتخاب سرویس هاستینگ باید مواردی همچون سرعت و آپ تایم بالا، امنیت بالا، پشتیبانی تخصصی، پشتیبان گیری روزانه، پهنای باند، سیستم عامل و کنترل پنل حتما مورد توجه قرار گیرد.
طراحی سایت چیست؟
طراحی سایت به طراحی صفحاتی گفته میشود که در اینترنت نمایش داده میشوند. طراحی سایت در گذشته فقط برای مرورگرهای دسکتاپ متمرکز بود. با این حال، از اواسط دهه 2010، طراحی برای مرورگرهای موبایل و تبلت اهمیت روزافزونی پیدا کرده است زیرا تعداد بازدید سایتها و صفحات وب در گوگل از طریق موبایل بیشتر از سیستم میباشد.
یک طراح وب روی ظاهر، چیدمان و در برخی موارد محتوای یک وب سایت کار میکند. درواقع ظاهر سایت به رنگها، فونتها و تصاویر استفاده شده مربوط میشود. بسیاری از صفحات وب با تمرکز بر سادگی طراحی شدهاند، به طوری که هیچ اطلاعات و عملکرد اضافی که ممکن است حواس کاربران را پرت کند یا گیج کند در صفحات ظاهر نشود.
دو تا از متداولترین روشها برای طراحی سایت که هم در دسکتاپ و هم در موبایل به خوبی کار میکنند، طراحی واکنشگرا و ریسپانسیو است. در طراحی واکنشگرا، محتوا بسته به اندازه صفحه نمایش به صورت پویا حرکت میکند. به عبارتی دیگر حفظ یک چیدمان که تا حد امکان هماهنگ بین دستگاهها باشد برای حفظ اعتماد و تعامل کاربر بسیار مهم است.
طراحی سایت با زبانهای برنامه نویسی بسیاری قابل انجام است اما پایه آن شامل HTML،CSS و جاوا اسکریپت است که با کمک همین موردها میتوان بهترین و جذابترین سایتها را طراحی کرد. اگر سایتی خیلی فانکشنال و داینامیک باشد نیاز است از زبانهای برنامه نویسی مانند PHP، C#، JSو همچنین پایتون و رابی استفاده کرد.
ساختارهای وب سایت
ساختار تمامی کدهای وب سایت متشکل از دو قسمت فرانت اند (front-end) و بک اند (back-end) است. مباحث فرانتاند شامل کدنویسی درخصوص ظاهر سایت و فیچرهایی است که کاربر در وحله اول ورود به وبسایت میبیند که برای کد زدن در این قسمت از HTML، CSS، JavaScript و کتابخانههایی همچون ریکت و انگولار استفاده میشود. بک اند سایت هم مربوط به فانکشنالیتی بودن قسمتهایی است که با چشم توسط کاربر دیده نخواهد شد و مواردی است که میتواند مربوط به پایگاههای داده و ارتباط صفحات با هم باشد. به عنوان مثال انجام فرآیند ثبت نام در سایت و خرید محصول و اتصال آن به درگاه بانک توسط برنامه نویس بک اند انجام میگردد.
عوامل موثر بر انتخاب زبان سایت چیست؟
عوامل بسیاری در انتخاب زبان سایت وجود دارد که کارایی، سادگی کارایی، امنیت و سرعت اجرا، تکنولوژی، وابستگی به پلتفرم، سرعت توسعه، بازار کار، پشتیبانی و بهینه بودن است. به عنوان مثال در ایران PHP به علت مطرح بودن ووردپرس در طراحی سایت بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد لذا برنامه نویس ووردپرس یا وردپرس دلوپر بازار کار و درآمد بسیاری نسبت به مثلا C# که ایجاد و پشتیبانی شده توسط ماکروسافت است میباشد. بسیاری از شرکتهای طراحی سایت از وردپرس که دارای قالبها و افزونههای آماده برای طراحی سایت است؛ استفاده میکنند اما اگر نیاز به یک سایت اختصاصیتری بود میتوان از زبانهای دیگر برنامه نویسی مثلا PHP با فریمورک لاراول و موارد دیگر استفاده کرد.
طراحی سایت وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که از قالبها و پوستههای گوناگون که به صورت رایگان و متن باز در اختیار کاربران قرار میگیرد، تشکیل شده است، در نتیجه کاربر با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه نویسی میتواند سایت خود را به راحتی و با حداقل هزینه راهاندازی کند.
طراحی سایت وردپرس هزینه بسیار کمتری د رمقایسه با طراحی سایت اختصاص دارد زیرا در این صورت نیاز به برنامه نویسی و کدنویسی بیشتری هم دارد. اولین مرحله در طراحی سایت وردپرس نصب وردپرس است که برای این کار فقط کافیست از طریق سایت وردپرس شروع به دانلود آن نمایید و سپس یک پایگاه داده و جدول ایجاد کرده و در مرحله بعد پنل مدیریت وردپرس را ایجاد نمایید.
جهت افزودن جذابیت بیشتر به سایت و ui و ux بهتر فقط کافیست اقدام به دانلود افزونهها و قالبهای وردپرسی نمایید. همچنین با نصب المنتور و یا کامپوزر صفحات کاربرپسندتری را ایجاد نمایید.
تحت تاثیر قراردادن کاربران با سایت
هنگامی که مخاطب از وب سایتتان بازدید میکند، در نگاه اول اطلاعات کلی از عملکرد و فعالیتتان در عرض چند ثانیه دریافت و درباره کسب و کارتان قضاوت خواهند کرد. لذا برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان خود و اینکه بتوانید تاثیر مثبتی روی مخاطبانتان داشته باشید باید بتوانید سایتی جذاب و کاربرپسند را ارائه نمایید. هرچه کاربر بیشتر بتواند تحت تاثیر سایتتان قرار بگیرد لذا ماندگاری بیشتری در سایت داشته و اقدامات بیشتری هم در سایت انجام خواهد داد که همین امر میتواند ارزش و اعتبار سایت را در گوگل بالا ببرد.
اگر یک سایت قدیمی داشته باشید به طوری که هیچ جذابیتی هم برای کاربر نداشته باشد و مطالب آن آپدیت نشده و قدیمی باشد لذا کاربر علاقهای هم به ماندن در صفحات سایت شما را ندارد و ممکن است هر چه سریعتر به دلیل عدم جذابیت و کاربرپسند نبودن سایت، آن را ترک کند که همین مورد به تدریج امتیاز سئو و رتبه شما در گوگل را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
طراحی سایت بسیار مهم است زیرا بر درک مخاطبان از برند شما تأثیر میگذارد. زیرا تاثیری که روی کاربران میگذارید، میتواند آنها را وادار کند که در صفحه شما باقی بمانند و در مورد کسب و کار شما اطلاعات کسب کنند یا اینکه صفحه شما را ترک کنند و به یک رقیب دیگر روی بیاورند. یک طراحی وب خوب به شما کمک میکند تا کاربران را در سایت خود نگه دارید.
جهت مشاوره تخصصی و رایگان درخصوص “طراحی سایت اختصاصی” براساس جدیدترین متدها کلیک کنید.
تعرفه خدمات طراحی سایت
پکیج CIP
پکیج VIP
پکیج VVIP
پکیج فروشگاهی